Stämman för 2022 är avslutad och en ny styrelse är invald. Styrelsen för året består av:
 
Ordförande: Per-Göran Green, 56 A
Ledamot: Mattias Kristiansson, 56 C
Ledamot: Martin Sundberg, 56 A
Ledamot: Uno Ingvarsson, 56 B
Ledamot: Evelina Andila, 56 B
 
 
Då vi hade en poströstningsstämma i år kommer vi efter sommaren att bjuda in till ett fysiskt medlemsmöte där frågor och funderingar kan besvaras och diskuteras. Mer information om detta kommer när det närmar sig. Tills dess önskar vi er en härlig sommar.
 
Varma hälsningar,
Per-Göran, Martin, Mattias, Uno och Evelina

Även i år kommer vi att hålla en poströstningsstämma för att undvika eventuell smittspridning. Inom kort kommer alla bostadsrättsinnehavare att få årsredovisningen i postboxarna och innan 27 maj kommer poströstingsformulär att delas ut. Det ifyllda formuläret lämnas i styrelsens brevlåda i C-uppgången innan årsstämman går av staplen 9 juni.

Vi vill påminna om att det är viktigt att rensa golvbrunnen i badrummet med jämna mellanrum då det gärna fastnar hår och tvålrester som hindrar vattnet från att rinna undan. Detta kan i sin tur i värsta fall leda till vattenskador både hos dig och dina närmsta grannar. I synnerhet gäller det här gamla badrum med golvbrunnar i gjutjärn. 

Så här gör du:

1. Börja med att ta bort silen.

2. Lyft upp vattenlåset som liknar en liten hink och avlägsna tvålrester och hår från in- och utsida.

3. Smörj på lite såpa eller diskmedel när du sätter tillbaka vattenlåset och se till att gummipackningen sluter tätt (annars kan lukt tränga upp från avloppsröret).

4. Avsluta med att fylla vattenlåset med nytt vatten. Sätt därefter tillbaka silen.

Under vecka 4 kommer en grovstädning i trapphusen att genomföras vilket kräver att alla personliga tillhörigheter måste förvaras på annan plats. Detta inkluderar bl.a. dörrmattor, barnvagnar och rullatorer.

Städningen påbörjas 24 januari och pågår veckan ut.

Vi är tacksamma för samarbetet.

Julens festligheter är slut och årets första styrelsemöte är avklarat. Som vanligt stod våra två större projekt på mötesagendan. Efter noga övervägande har vi fattat beslutet att sätta elprojektet på paus till fördel för reliningen. När det blir aktuellt att starta upp elprojektet igen vet vi inte, men i dagsläget är det näst på tur efter att reliningen färdigställts. Om du har frågor eller funderingar om våra planerade projekt tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Nästa möte är inplanerat till början av mars och då är det dags att börja planera inför årsstämman.

På återseende!

 

2022-01-19