Säsongen då vi kan njuta av våra två takterasser är här och vi vill därför påminna om trivselreglerna som gäller. Terasserna ska alltid lämnas uppstädade och soff- och stolsdynor undanstoppade i deras lådor. På så sätt kan vi alla glädjas av att nyttja våra gemensamma utrymmen. För att friska upp minnet om vad trivselreglerna innebär läs vidare här.

Välkomna upp på taket!

Styrelsen

 

Nu på torsdag 3 juni går årets stämma av stapeln. Om du fortfarande inte lämnat in ditt poströstningsformulär har du fortfarande tid att göra det. Deadline är 2 juni. Fyll i formuläret och lämna i brevlådan i C-uppgången.

Styrelsemötet i maj plockade upp föregående mötes tema, det vill säga underhåll av vårt hus i form utav bland annat relining och det större elprojektet. Det sistnämnda förväntas påbörjas redan till hösten.

Ännu en punkt på dagordningen var årets årsstämma som sker den 3e juni. På grund av rådande situation kommer den att genomföras utan er medlemmars deltagande. Vi hoppas på att vi under 2022 kommer att kunna genomföra årsstämman precis som vanligt tillsammans med alla er som vill delta. Inom kort kommer ni att få årsredovisningen, kallelse med dagordning samt poströstningsformulär placerade i era postfack. Glöm därefter inte att lämna in ditt ifyllda formulär i brevlådan i C-uppgången.

2021-05-10

Vårsolen har börjat titta fram och därför har vi nu ställt ut möblerna på takterrasserna. Vi har dessutom även passat på att rengöra takmattorna lagom till säsongen.

Välkommen upp och njut av solen, utsikten och den friska luften.

Ha en fortsatt fin dag!

PS. Här hittar du trivselreglerna.

Under vårt senaste styrelsemöte diskuterades mycket som togs upp redan under föregående sammankomst. Vi fortsätter planera inför underhåll av vårt hus vilket innefattar en relining som uppskattas påbörjas om cirka två år, samt utbyte av stigarledningar och el i alla gemensamma utrymmen, hyresgästlägenheter och lokaler. Krav kommer framöver även ställas på lägenhetsinnehavare att ha godkända anläggningar i sina lägenheter. Mer info om detta kommer att skickas ut när det blir aktuellt.
 
Ännu en punkt på mötets dagordning var årets årsstämma. Denna kommer att genomföras genom poströstning precis förra året med anledning av rådande pandemi. Stämman kommer att gå av stapeln 3 juni och innan dess kommer poströstningsblanketter och årsberättelsen placeras i allas brevlådor.
 
Nästa styrelsemöte är 4 maj och då kommer vi fortsätta att planera inför stämman. Vi hörs igen då!
 
2021-04-15